鐵之狂傲

取回密碼

切換到指定樓層
我玩秀滿都玩左一段時間,所以想比一些意見
我多數都是前期出秒裝,後期先轉打裝

點技:
我點技無固定方式,如果一開始我對面果個是有自身暈技,我就會點
12131431323422最後黃點
但如果對手無自身暈我就會點12121421233433最後黃點

食兵:
食兵不再多講,來來去去都係一技電捲收兵,收得好既人可以收到14lv,無血就2技吸弓兵

出裝:
褲(1)
雷卷(2)
法鋼/回魔(3)
閃介(4)
直出吹箭同手劍(5)---手劍出到出左吉吉先換
-------狂殺人清兵自肥-------
手劍轉吉吉(6)
合閃鞋(7)
褲換魔水(8)
殺人清兵--電卷換紅雷(9)
---------齊裝--------
出到紅雷都差不多完
有機會就法鋼換禦神(10)
吹箭換正宗(11)

殺人方法:
前期
1技吹箭手劍閃介大技,唔死就電捲收尾

(係森林一技手劍吹箭再閃埋身大技會好d)
中期
1技吹箭閃介大技吉吉/閃介吉吉大技都得,唔死就電捲收尾

(睇你連得快唔快)
後期
1技吹箭閃介吉吉大技紅雷
(吉吉後可打一兩下先紅雷,紅雷最尾等你可以再打多兩下,多數都死)

一句講曬我依副秀滿裝是要靠連技不賴的人先用到,特別是前期和中期,一技吹箭手劍閃介果度,連得好的話對手應該連魔水都開唔切.
切記前中期唔好圍人咁多,因為你是無魔水架,所以camp好位秒完人就好番cp區或番塔,希望以上心得對各位玩家有用.

[ 本文章最後由 明治秀滿 於 10-6-2 22:48 編輯 ]

轉播0 分享0 收藏0

回覆 使用道具 檢舉

總評分:  聲望 + 3   檢視全部評分
21215421  看不懂粵語...  發表於 10-6-21 11:54 聲望 + 3 枚
全世界最先進的跳動筆

很久沒回來   一回來就想念
1.排版很亂
2.大紅色字看的眼睛很痛
3.沒註明版本

以上

我不是好人.這東西知道一下最好

我不是壞人.這東西也最好知道

我是?

回覆 使用道具 檢舉

總評分:  聲望 + 1   檢視全部評分
21215421    發表於 10-6-21 11:55 聲望 + 1 枚  回覆一般留言

多謝你的意見,我會作出修改.

回覆 使用道具 檢舉

版本沒注明
內容字要改一下...看了會累= =+
像是甚麼d的.甚麼的.甚麼的....好多= =

GGC:eric611027有空來玩吧:)
我的無名→幫灌吧XD

回覆 使用道具 檢舉

多謝你的意見,我會作出修改.

回覆 使用道具 檢舉

你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊

存檔|手機版|聯絡我們|新聞提供|鐵之狂傲

GMT+8, 24-4-27 18:17 , Processed in 0.019730 second(s), 22 queries , Gzip On.

回頂部