鐵之狂傲

標題: 我的新仙劍一.... [列印本頁]

作者: 天之狂龍    時間: 05-10-6 19:05
標題: 我的新仙劍一....
一入去就話載入地圖錯誤....
我見我隻新仙劍碟有小小破損左...
唔知係唔係e個問題...
如果我要唔洗光碟既程式得唔得嫁?
好想玩ar...
thx!

[ 本文最後由 ken030721 於 07-8-12 02:00 PM 編輯 ]
作者: 歐西里斯    時間: 05-10-7 02:53
標題: 回覆: 我的新仙劍一....
重新安裝就可以了.....
作者: Peropero    時間: 05-10-7 03:31
[QUOTE=~歐里西斯~]重新安裝就可以了.....[/QUOTE]
That's it!?

@@a

作者: 天之狂龍    時間: 05-10-7 17:51
[QUOTE=~歐里西斯~]重新安裝就可以了.....[/QUOTE]
re安過喇....都唔得...咁我想問係唔係del左新仙劍之後..
洗唔洗del埋個PalGame(ja係新仙劍個file)
我就咁係控制台del新仙劍....我記得我係控制台del左新仙劍之後冇del到個個...PalGame(我安左係本機磁碟:C)入面個到...冇安係Program Files...咁洗唔洗係控制台del左之後del埋我本機磁碟c...入
面個PalGame(新仙劍個file)
作者: 嘉羅德‧蘭    時間: 05-10-7 23:44
光碟損毀
應該是讀不到....
作者: 天之狂龍    時間: 05-10-8 13:34
[QUOTE=嘉羅德‧蘭]光碟損毀
應該是讀不到....[/QUOTE]
咁係唔係要買個隻?
作者: 嘉羅德‧蘭    時間: 05-10-8 17:08
[QUOTE=天之狂龍]咁係唔係要買個隻?[/QUOTE]
這時候光碟如果是因為你而損毀那就重買
如果是原本就如此
那你可以退回公司換取新的
作者: 天之狂龍    時間: 05-10-8 20:27
[QUOTE=嘉羅德‧蘭]這時候光碟如果是因為你而損毀那就重買
如果是原本就如此
那你可以退回公司換取新的[/QUOTE]
thx哂你呀^^我係XP係唔係買XP個隻新仙劍奇俠傳?
作者: Peropero    時間: 05-10-9 01:21
天啊...

Pero看得懂耶XD

= =\

驚覺 小歐D刀.... 抖

作者: 天之狂龍    時間: 05-10-9 09:23
[QUOTE=Peropero]天啊...

Pero看得懂耶XD

= =\

驚覺 小歐D刀.... 抖[/QUOTE]
你可唔可以答我問題?
我係用XP~咁我係唔係買XP仙劍?
作者: 嘉羅德‧蘭    時間: 05-10-9 17:52
[QUOTE=天之狂龍]你可唔可以答我問題?
我係用XP~咁我係唔係買XP仙劍?[/QUOTE]
第一點
請用繁體中文語系
因為這邊是台灣人多喔= =|||
第二點
新仙劍XP是為了能在XP跑的更順而製作
至於你要買舊版的新仙劍也可以
只是有時候會當機

不過
你要買舊版的我想也難
乾脆買新仙劍XP
作者: 天之狂龍    時間: 05-10-9 17:58
我正在安裝新仙劍XP....
好慢好慢啊...
我想問新仙劍XP的更新檔在where可以下載啊???
我買的時候他們說要上網下載更新檔..
請問你知道在where可以下載?
作者: 嘉羅德‧蘭    時間: 05-10-10 00:55
[QUOTE=天之狂龍]我正在安裝新仙劍XP....
好慢好慢啊...
我想問新仙劍XP的更新檔在where可以下載啊???
我買的時候他們說要上網下載更新檔..
請問你知道在where可以下載?[/QUOTE]
不用更新也沒差
基本上更新檔我也很難找到= =|||
作者: 天之狂龍    時間: 05-10-11 17:39
[QUOTE=嘉羅德‧蘭]不用更新也沒差
基本上更新檔我也很難找到= =|||[/QUOTE]
你的意思是不用更新??
作者: 嘉羅德‧蘭    時間: 05-10-11 23:16
[QUOTE=天之狂龍]你的意思是不用更新??[/QUOTE]

有時候不要更新比較好(炸)
作者: 天之狂龍    時間: 05-10-15 11:27
[QUOTE=嘉羅德‧蘭]恩
有時候不要更新比較好(炸)[/QUOTE]
我想問打死了拜月教教主之後是不是就爆機了?
我記得要去桃花林...."
你記得ma?
作者: 嘉羅德‧蘭    時間: 05-10-15 19:01
[QUOTE=天之狂龍]我想問打死了拜月教教主之後是不是就爆機了?
我記得要去桃花林...."
你記得ma?[/QUOTE]
桃花林是要自己去開啟的故事情節
關鍵是
拿到阿奴
救醒趙靈兒之前
要用風靈珠把霧吹散

如果錯過的話......

大俠請重新來過
作者: 天之狂龍    時間: 05-10-16 11:16
[QUOTE=嘉羅德‧蘭]桃花林是要自己去開啟的故事情節
關鍵是
拿到阿奴
救醒趙靈兒之前
要用風靈珠把霧吹散

如果錯過的話......

大俠請重新來過[/QUOTE]
唉....爆左機..好唔開心...玩左3日-.o"就爆機--

歡迎光臨 鐵之狂傲 (https://www.gamez.com.tw/)